Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - آيا اين جديدترين نسخه است؟ بله. (مشاهده ساير نسخه هاي Heavy Truck Simulator)
دانلود بازي شبيه ساز کاميون و تريلي (براي اندرويد)
Heavy Truck Simulator 1.933 Android

در اين مطلب از سرزمين دانلود مي‌خواهيم شما را با يک بازي ماشين سواري آن هم از نوع سنگين براي سيستم‌عامل اندرويد آشنا کنيم که اميدواريم از اجراي آن لذت ببريد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اگر اهل بازي‌هاي کاميون و تريلي سواري باشيد، توصيه مي‌کنيم حتما بازي قرار داده شده در اين مطلب که نام آن Heavy Truck Simulator مي‌باشد را دانلود و نصب کنيد.
اين بازي شبيه به بازي سلطان جاده مي‌باشد و در آن انواع ماشين‌هاي سنگين وجود دارد که مي‌توانيد آن‌ها را انتخاب کرده و به ماموريت‌هاي مختلف برويد. در هر کدام از ماموريت‌ها به شما بار‌هاي مختلفي سپرده خواهد شد تا بتوانيد آن‌ها را به مقصد برسانيد.
جالب است بدانيد که مي‌توانيد ماشين را از داخل کابين هدايت کرده و از آن لذت ببريد. گرافيک بازي نيز بسيار عالي مي‌باشد.
اگر مي‌خواهيد تصاويري را از محيط بازي مشاهده کرده و آن را دانلود نماييد، به ادامه مطلب مراجعه کنيد. در ادامه مطلب مي‌توانيد به نسخه مود بازي نيز دسترسي پيدا کنيد.





مهم ترين ويژگي هاي بازي Heavy Truck Simulator:
- يک بازي شبيه به سلطان جاده ها
- رانندگي کردن در شهر‌هاي آمريکا و برزيل
- گرافيکي بسيار عالي و واقع گرايانه
- تغيير شرايط آب و هوايي و شب و روز شدن
- گرافيک به صورت HD
- بسيار سرگرم کننده و جذاب
مهم ترين تغييرات نسخه 1.933 :
- بهبود عملکرد کلي بازي
- رفع برخي اشکالات نسخه قبلي بازي
بازي شبيه ساز کاميون و تريلي (براي اندرويد) - Heavy Truck Simulator 1.933 Android را دانلود کنيد:
دانلود فايل نصب بازي (حجم 23.9 مگابايت)
دانلود ديتا مورد نياز بازي (حجم 273.45 مگابايت)
تاريخ انتشار: 96/07/02
سيستم عامل مورد نياز: اندرويد 2.3 و بالاتر
تست شده توسط سرزمين دانلود (توضيحات)
ساير نسخه هاي اين بازي
ساير بازي هاي ماشين سواري اندرويد
ساير بازي هاي اندرويد
راهنماي نصب:
1. فايل نصب بازي را در موبايل خود نصب کنيد.
2. فايل ديتا را از حالت فشرده خارج کنيد.
3. فولدر com.DynamicGames.HeavyTruckSimulator را در حافظه موبايل خود و در مسير Android/obb کپي کنيد.
4. بازي را اجرا کنيد.
توجه: مسير Android/obb ممکن است روي حافظه داخلي گوشي يا روي SD Card باشد. (بستگي دارد که برنامه روي کدام حافظه نصب شده باشد)
لينک راهنما:
آموزش نصب نرم افزار و بازي هاي ديتا دار در اندرويد


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۲۷۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید امن‌تر است یا iOS؟

وب‌سایت Cybernews آزمایش جالبی را انجام داده است تا نتیجه‌گیری کند که بین iOS و اندروید، کدام سیستم‌عامل امن‌تر است. در این آزمایش، ۱۰۰ برنامه روی یک آیفون SE و یک گوشی اندرویدی (روی هر دو دستگاه تنظیمات کارخانه اعمال شده) نصب شده و سپس میزان داده‌هایی که توسط آنها برای سرور‌های خارجی ارسال‌شده، بررسی شده است.

طبق گزارش این شرکت، گوشی آیفون پس از گذشت پنج روز، به‌طور میانگین روزانه ۳۳۰۸ درخواست را برای سرور‌های خارجی ارسال کرده و این میزان (در ۳ روز) برای گوشی اندرویدی ۲۳۲۳ درخواست بوده است. با این حال، محقق Cybernews اعلام می‌کند تعداد درخواست‌هایی که گوشی آیفون SE برای «کشور‌های غیردوستانه» ارسال کرده، کمتر است.

به بیان دقیق‌تر، ۶۰ درصد از درخواست‌های ارسالی توسط گوشی آیفون، برای خود اپل ارسال شده است. در مقابل، فقط ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به گوگل فرستاده شده و سایر آنها برای برنامه‌های شخص ثالث ارسال شده است.

به عنوان مثال، در حالی که آیفون به‌طور متوسط یک بار در روز با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط داشته است، دستگاه اندرویدی ۱۳ بار با یک سرور روسی در ارتباط بوده است و در یک دوره سه روزه، ۳۹ درخواست برای آن ارسال کرده است. همچنین گوشی آیفون هیچ ارتباطی با سرور‌های چینی نداشته است، اما دستگاه اندرویدی به‌طور میانگین، روزانه پنج بار با سرور‌های متعلق به کشور چین در ارتباط بوده است.

علاوه بر این، گوشی آیفون ارتباط کمتری با سرور‌های متعلق به شبکه‌های اجتماعی داشته است. برای درک بهتر این موضوع، آیفون SE در این آزمایش به‌طور میانگین ۲۰ بار در روز و گوشی اندرویدی ۲۰۰ بار در روز با سرور‌های فیسبوک ارتباط داشته‌اند. همچنین آیفون در مجموع ۳۶ بار با تیک تاک ارتباط داشته و البته سرور مذکور در چین مستقر نبوده است. گوشی اندرویدی نیز نزدیک به ۸۰۰ بار با تیک تاک تماس گرفته است. این روند برای اسنپ چت متفاوت است. در حالی که گوشی اندرویدی به‌سختی با سرور‌های آن در تماس بوده، گوشی آیفون بیش از ۱۰۰ درخواست در روز داشته است.

در نهایت، تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید که گوشی آیفون نسبت به همتای اندرویدی خود، با سرور‌های مشکوک کمتری در تماس است؛ و هرگونه ارتباطی که گوشی‌ها با کشور‌های غیردوست برقرار می‌کنند به دلیل رویکرد سهل‌انگارانه برای حفظ حریم‌خصوصی و حفاظت از داده‌ها کاربران نگران‌کننده است.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • لحظه غرق شدن یک تریلی در سیل (فیلم)
  • موتور چلسی در انتهای فصل روشن شد/ شکست استون ویلا به نفع تاتنهام+ فیلم
  • (ویدئو) لحظه غرق شدن یک تریلی در سیل
  • نکونام و خبرنگاران: شوخ‌طبع‌ترین نسخه جواد
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • واژگونی تریلی در محور خوشاب -دوغایی
  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • تبلت جدید HTC باتری بزرگ و اندروید ۱۴ دارد
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2